Historien om Dirty Jutland / The dirty Jutland Story

Helt tilbage i efteråret 2015 besluttede 3 venner sig for at køre en lang tur langs vestkysten, fra Klitmøller til Skagen, på så meget grus som overhovedet muligt.

//

Turen var inspireret af det ikoniske amerikanske gruscykelløb, Dirty Kanza. Ingen af os havde tid eller råd til at tage til USA og deltage i det rigtige løb, så vi arrangerede i stedet vores egen “dirty tour” i Danmark.

//

Efter at have set ruten, og kraftigt opfordret af sine to venner, besluttede Uggi Kaldan at den fantastiske naturoplevelse, var noget mange andre skulle have lov til at opleve. Men der måtte gerne være lidt forplejning undervejs, og også meget gerne en burger og en øl i mål. Dirty Jutland var født!.

Dirty Jutland 2018 Grus Cykelløb Oplevelse

Den første testtur i november 2016

#Unlearnpavement – dét er Dirty Jutland

Lige inden Dirty Jutlands første udgave løb af stabelen, tikkede en invitation ind til et andet amerikansk grusevent – Land Run 100 (i dag The Mid South). Det inkluderede en flybillet og var derfor umuligt at sige nej til. Oplevelsen i USA blev intet mindre end fantastisk. Land Run er på sit 5 år, og det er på alle måder et løb Dirty Jutland gerne vil udvikle sig i retning af at blive.

//

Løbets grundlægger, Bobby Wintle, har formuleret en meget sympatisk vision, for det at deltage gravelløb, som vi hos Dirty Jutland på alle måder kan tilslutte os. Vi har lavet en kort bekrivelse herunder, men vi anbefaler alle at se den lille film fra Land Run 100, 2018, hvor lydsporet er Bobbys tale inden Land Run 2018. Talen indkapsler på fineste vis, hvad vi gerne vil opnå med Dirty Jutland.

//

Dirty Jutland tror på den gode oplevelse. Vi samler mennesker på tværs af niveauer, og landsdele, til en helt unik dag, eller weekend. Vi tror på at et lang eventyr på grus, giver vores deltagere muligheden for bryde ud af den daglige rutine, og glemme hverdagens trivialiter, og i processen, genopfylde energideporterne og finde ny motivation. Kun for at vende tilbage til hverdagen, bedre og gladere mennesker.

#Unlearnpavement – It´s real! #Westcoastgravel

Land Run 100 – 2018 – Story from Brett Rostykus on Vimeo.

2020 © Dirty Jutland | Tel:. +45 23 49 19 39 | info@dirtyjutland.com