Vi er mega glade for at kunne præsentere det Tyske mærke Sinalco som sponsor på Dirty Jutland. Sinalco har en historie der går mega langt tilbage, og var faktisk nogle af de Europæiske pionerer indenfor for sodavand og læskedrikke.

Mærket har haft nogle udfordringer, men er nu “back on track” og vil gerne profilere sig på sport, og gode sunde ingredienser – det er noget vi kan støtte op om hos Dirty Jutland!

1902

I 1902 udvikler den dedikerede naturmediciner Friedrich Eduard Bilz og den visionære erhvervsmand og læskedriksekspert Franz Hartmann fra Detmold en naturlig læskedrik baseret på tropiske og lokale frugter. “
Bilz-Brause” (Bilz-brus) bliver det første internationale læskedriksmærke af europæisk oprindelse, og det bliver hurtigt en stor succes.

I 1902 blev der solgt i alt 3 mio. liter, og i 1903 var tallet allerede steget til 7 mio. I 1903 havde ca. 30.000 cateringvirksomheder og detailhandlere i Tyskland allerede inkluderet den frugtagtige drik i deres sortiment.

Læs mere her: 
Sinalco

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *